Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji krášně zrekonstruovanou chalupu a Ateliér…

Zpět na výpis
+ 27 dalších fotek
301 m2
užitná plocha
220 m2
podlahová plocha
1016 m2
pozemková plocha
5
pokojů
3. podlaží
celkem podlaží
3. podlaží
podlaží

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji krášně zrekonstruovanou chalupu a Ateliér Zvonaře a Hrnčířky, se společnou  zastavěnou plochou 301m2, v centru obce Deštné v Orlických horách, stojící na pozemcích o celkové velikosti 1016m2.

Otevírá se tu možnost spojit bydlení na horách s podnikáním. Deštné je vhodné pro celoroční rekreaci.

Současní majitelé chalupu a ateliéry od roku 2010 rekonstruovali do dnešní podoby. V obytné části, která prošla kompletní rekonstrukcí přízemí a vestavbou nového podkroví jsou kompletně nové instalace (elektřina, voda, odpady, vytápění kachlovými kamny s výměníkem).

Ateliéry jsou druhou částí objektu. Jedná se o původní kamennou stavbu, která prošla kompletní rekonstrukcí. Nová elektřina, voda, odpady, wc, vytápění centrální pecí s hypokausty a teplovzdušným výměníkem a přípravou pro vytápění prostorů nad Ateliéry, kde se v současné době nachází půdní prostor.

Propojte fungování obchodu a ateliérů s možností nově vybudovat apartmány, společenskou místnost nebo zážitkový bar (na stávající půdě o půdorysu 10x15m nad Ateliréry.

Celoročně můžete chalupu – pokud v ní nebudete bydlet – pronajímat rodinám a skupinám (až 3 rodiny) velkorysé prostory 250m2 zrekonstruované.

Přízemí ateliérů je momentálně rozdělené na prodejní galerii, keramický ateliér, zvonařský ateliér, sklady a sociální zařízení.

Nad ateliéry se nachází volná půda o rozměrech 10×15 s výškou hřebene 6m. Tento prostor nabízí široké možnosti využití, např.  výstavbu apartmánů, společenské místnosti či zážitkového baru.

Usedlost se prodává včetně vybavení obytné části. V případě zájmu lze jednat i o odkoupení vybavení keramické dílny.

Prohlídky jsou možné dle dohody, ideálně o víkendech.

Cena za celek (chalupa + Ateliéry)      17.500.000,- Kč

Lze jednat i prodeji samostaně chalupy

Nutno vidět!! Velmi zdařilá rekonstrukce chalupy, perfektní řemeslné provedení, chytrá řešení!

Rádi Vám zajistíme prohlídku.

    Mám zájem o prohlídku

    * Pole označená hvězdičkou jsou povinná